Вече бившият треньор на Байрен Мюнхен - Юлиан Нагелсман, е

...
Вече бившият треньор на Байрен Мюнхен - Юлиан Нагелсман, е
Коментари Харесай

Нагелсман готов да преговаря с Тотнъм

Вече някогашният треньор на Байрен Мюнхен - Юлиан Нагелсман, е отворен за диалози с Тотнъм за това да стане техния идващ управител, само че може да изиска време от клуба, с цел да обмисли предлагането преди да вземе дефинитивно решение, написа Sky Sports.

„ Шпорите “ се интересуват от Нагелсман след уволнението му от Байерн в петък и на фона на несигурното бъдеще на Антонио Конте с оглед приключването на контракта му през лятото. Смяната на Наглесман с Томас Тухел на „ Алианц Арена “ пристигна като отлична вест за президента на лондончани - Даниел Леви, който в този момент ще се опита да убеди 35-годишния немец да одобри работата, защото е обожател на наставника.

Нагелсман беше на радара на Леви още, когато Тотнъм уволни Маурисио Почетино и го размени с Жозе Моуриньо през 2019-а година. „ Шпорите “ също по този начин несполучливо се пробваха да заменят Моуриньо с германеца през 2021-а година, малко преди той да се причисли към Байерн.

Нагелсман, който може да изиска време след уволнението си, от дълго време следи протичащото се в Тотнъм.

Лондончани към момента не са решили дефинитивно какво да вършат с Конте, само че могат да ускорят проектите за промяната му след експлоадирането на италианеца против играчите и управлението на Тотнъм предишния уикенд след равенството със Саутхемптън.

Сред другите имена, които Леви е сложил в листата за възможен идващ управител, са Марко Силва от Фулъм, Роберто Де Дзерби от Брайтън, Серджио Консейсао от Порто и Томас Франк от Брентфорд. Изданието даже загатва и Винсент Компани, който е на път да върне Бърнли назад във Висшата лига през идващия сезон.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР