Вече бившият старши треньор на Дунав - Веселин Великов заяви

...
Вече бившият старши треньор на Дунав - Веселин Великов заяви
Коментари Харесай

Веселин Великов: Не съм подавал оставка, бях освободен!

Вече някогашният старши треньор на Дунав - Веселин Великов съобщи пред БЛИЦ, че не е подал оставка, каквато беше първичната информация, а е бил освободен от управлението на " драконите ".

 Веселин Великов подава оставка
Веселин Великов подава оставка на следващия ден сутринта!

Специалистът повече не желае да води " драконите "

" Онзи ден споделих на управлението, че поемам виновността и в случай че би трябвало, ще си потегли. Днес шефовете ми се обадиха и ми споделиха, че са решили да се разделим. Раздялата е по взаимно единодушие.

Искам да благодаря на почитателите, които бяха и са с тима. Дунав ще остане вечно в сърцето ми, тъй като тук направих първите си огромни крачки в треньорския поминък.

Поех отбора от " В " група и извървяхме пътя през " Б " до " А " група и присъединяване в европейските клубни шампионати. Преди време го споделих и отново ще се повторя - неналичието на положителни условия за тренировки ме подтикнаха да погледна към изхода на клуба. Щом босовете са решили да не ми дадат повече късмет, няма проблем. Дано при новия треньор казусът с базата бъде позволен. В противоположен случай всичко ще се върти в един обаян кръг, от който няма излизане.

 Симеон Симеонов: Няма да спирам Великов, щом желае да си подава оставката
Благодетелят на Дунав ще одобри оставката на Великов

" Ще бъде почтена постъпка "

С шефовете на Дунав се деля цивилизовано. Ако след време ги срещна на улицата, ще ги поздравя. Но единствено толкоз. Просто няма по какъв начин да се чуваме повече по телефона и да споделяме, тъй като тръгваме в разнообразни направления. Желая триумф и на тима, и на управлението, и на новия треньор. И на почитателите, несъмнено! ", съобщи Великов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР