Вече бившият мениджър на Челси Томас Тухел наруши своето двугодишното

...
Вече бившият мениджър на Челси Томас Тухел наруши своето двугодишното
Коментари Харесай

Тухел коментира уволнението си от Челси


Вече някогашният управител на Челси Томас Тухел наруши своето двугодишното безмълвие в Twitter, с цел да коментираза първи път своето уволняване от „ сините “.

Германецът беше уволнен след слабия старт на сезона във Висшата лига и загубата от Динамо Загреб в Шампионска лига с 0:1. Новите американски шефове на лондончани назначиха Греъм Потър на мястото на някогашния ментор на Борусия Дортмунд и ПСЖ.

„ Това е едно от най-трудните изказвания, които в миналото е трябвало да напиша, и едно от тези, които се надявах, че няма да нуждая се от доста години. Съкрушен съм, че времето ми в Челси завърши “, написа Тухел.

„ Това е клуб, в който се усещах като вкъщи си, професионално и персонално. Благодаря на всички в клуба, играчите и почитателите, които незабавно ме накараха да се усещам добре пристигнал “, добави той.

„ Гордостта и насладата, които изпитах, когато спечелихме Шампионската лига и Световното клубно състезание, ще останат с мен вечно. За мен е чест да бъда част от историята на този клуб и спомените от последните 19 месеца ще имат особено място в сърцето ми “, написа Тухел.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР