Вече бившият мениджър на Челси Томас Тухел наруши своето двугодишното

...
Вече бившият мениджър на Челси Томас Тухел наруши своето двугодишното
Коментари Харесай

Томас Тухел: Съкрушен съм, че времето ми в Челси приключи

Вече някогашният управител на Челси Томас Тухел наруши своето двугодишното безмълвие в Twitter, с цел да разяснява за първи път своето уволняване от " сините ". Германецът беше уволнен след слабия старт на сезона във Висшата лига и загубата от Динамо (Загреб) в Шампионска лига с 0:1. Новите американски шефове на лондончани назначиха Греъм Потър на мястото на някогашния ментор на Борусия Дортмунд и ПСЖ.

" Това е едно от най-трудните изказвания, които в миналото е трябвало да напиша, и едно от тези, които се надявах, че няма да нуждая се от доста години. Съкрушен съм, че времето ми в Челси завърши ", написа Тухел.

" Това е клуб, в който се усещах като вкъщи си, професионално и персонално. Благодаря на всички в клуба, играчите и почитателите, които незабавно ме накараха да се усещам добре пристигнал ", добави той.

" Гордостта и насладата, които изпитах, когато спечелихме Шампионската лига и Световното клубно състезание, ще останат с мен вечно. За мен е чест да бъда част от историята на този клуб и спомените от последните 19 месеца ще имат особено място в сърцето ми ", написа Тухел.
 Челси хвърли око на Маркъс Рашфорд
Челси хвърли око на Маркъс Рашфорд

Договорът на играча изтича в края на този сезон
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР