Вече 7 години Edna.bg расте, развива се и се облагородява

...
Вече 7 години Edna.bg расте, развива се и се облагородява
Коментари Харесай

Edna празнува 7-ми рожден ден: играй и спечели напитка за красота с новата игра 7-те чудеса на Edna

Вече 7 години Edna.bg пораства, развива се и се облагородява в устрема си да бъде прелестна за дамите в България.

Edna.bg е потребна, практична, съвременна, интересува се от астрология, козметика и диети, има вяра в същинската обич и всекидневно търси ентусиазъм в хубостта на света.

Затова през днешния ден, в навечерието на 7-мия й рожден ден, тя желае да разбере повече за нейните читателки и да ги провокира посредством новата си игра „ 7-те чудеса на Edna”. Виж повече за играта ТУК.

И, несъмнено, да ги изненада със 7 луксозни награди - 7 броя от напитката за стегната кожа, здрава коса и нокти Regulatpro Hyaluron.

 f Thinkstock

Ето и какво би трябвало да направиш?

Напиши ни къс роман на тематика „ 7-те чудесa на живота ми “ (максумум до 250 думи) и го изпрати на публицистичната ни поща [email protected] . Не пропускай да добавиш трите си имена, телефон и имейл адрес.

Чудесата могат да бъдат свързани с хора, прекарвания, щастливи случки от всекидневието, пътешествия и всичко друго прелестно, което е трансформирало живота им в позитивна посока.

Естествено, ние ще дадем образец с нашите 7 чудеса, 7-те чудеса на Edna:

Първото знамение на екипа на Edna.bg са пътищата на ориста, които се преплетоха по този необикновен метод, че да съберат на едно място 4 дами, които въпреки да са толкоз разнообразни, образуват предан и обединен колегиален тим, който е кадърен да преобърне света! И преносно, и безусловно.

Второто знамение е умеенето да се радваме и ценим триумфите една на друга. Сред нас четирите няма злоба, завист, съревнование. Съпреживяваме дружно всичко, и щастието, и тестванията на живота.

Третото ни знамение е работата, която имаме - ние я вършим с огромно наслаждение, по тази причина и не усещаме дните си като работни, а като прелестните моменти, в които можеш да се видиш и общуваш с колежките си, които са твои правилни приятелки.

Четвъртото ни знамение е пътуването. Всяка от нас обожава пътешествията и в атмосферата на офиса честичко могат да бъдат чути проекти и диалози за самолетни билети или опазване на апартамент в китно италианско селце...

Петото знамение на Edna са външните й създатели – експертите и известните персони, с които работим отлично към този момент 7 години и не стопираме да се провокираме взаимно.

Шестото знамение са грешките, които сме допускали през годините и с помощта на които сме се усъвършенствали и сме придобили опит и нови умения.

И седмото, най-важното знамение на Edna, са нейните луксозни читатели! Обожаваме аудиторията си, благодарим всеки ден на Вселената за това, че ни е дарила с най-страхотната аудитория, с най-прекрасните дами, които наблюдават с интерес и неспокойствие материалите, които приготвяме с обич за тях.

Имаш право да се включиш в играта от през днешния ден, 7 март, до 14 март, четвъртък.

Към играта

 f Thinkstock

Седем късметлии ще завоюват по 1 брой от напитката за стегната кожа, здрава коса и нокти Regulatpro Hyaluron (20 флакона по 20 мл). Победителите в играта ще бъдат изтеглени на лотариен принцип на 15 март (петък) и оповестени посредством публикация, тук, в уеб страницата, както и във Facebook страницата на Edna.

 f Regulatpro Hyaluron

A 7-те наградени къси разкази ще бъдат оповестени в уеб страницата след края на играта с имената на техните създатели.

Нямаме самообладание да ни изпратиш твоя! Очакваме те и ти пожелаваме триумф и шанс!

Към играта

 f Thinkstock

Към играта
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР