Вече 2 часа слушам тази дискусия и се чудя защо

...
Вече 2 часа слушам тази дискусия и се чудя защо
Коментари Харесай

Кирил Петков към ГЕРБ и ДПС: И след оставката на председателя няма да се договаряме с вас

" Вече 2 часа чувам тази полемика и се чудя за какво 120 депутата поставят най-големия приоритет е гласуванет она оставката на Никола Минчев. Нима оставката на Никола Минчев е по-важна от цените на тока и равнищата на пенсиите. Нима вие предпочетохте да прекарате 2 часа като по-важна тематика от данъчните облекчения за младите фамилии. Нима вие решихте, че няма потребност сега да приемате един от 22 -те закона с цел да усвоим 12 милиарда от проекта за възобновяване. Но вие казахте, че всичко това не е значимо, значима е оставката на господин Минчев ".

Така Кирил Петков разяснява гласуването на оставка на ръководителя на Народното събрание Никола Минчев.

Дори и след оставката на ръководителя на Народното събрание няма да се договаряме с ГЕРБ и Движение за права и свободи, даде обещание Кирил Петков.

" Г-н Минчев е един добър експерт, чувал съм това от устата на ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Възраждане ". Може би имате друга причина. Може би се страхувате, че господин Минчев ще управлява това Народно събрание и ще одобри закони като този за КПКОНПИ. Може би Ви е боязън, че Рашков ще бъде определен за началник на КПКОНПИ. Може би Ви е боязън, че ще има арбитър, който ще ревизира работата на основния прокурор ". Така Кирил Петков разяснява гласуването на оставка на ръководителя на Народното събрание Никола Минчев.

Премиерът даже анулира визитата си в Азербайджан, с цел да участва на гласуването в Народното събрание на актуализацията на бюджета, както и да покаже поддръжката на за ръководителя на Народното събрание Никола Минчев, оповестиха от държавната пресслужба.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР