Вече 146 души станаха жертвите, а около 150 ранените при

...
Вече 146 души станаха жертвите, а около 150 ранените при
Коментари Харесай

Жертвите на Хелоуин в Сеул вече са повече от 150

Вече 146 души станаха жертвите, а към 150 ранените при всеобща навалица по време на празненствата за Хелоуин в центъра на Сеул, оповестява Агенция " Франс прес ", цитирайки разказите на един от пожарникарите на място Чой Сеонг-Беом към 04:00 ч. сутринта тамошно време.

Той акцентира, че блъсканицата е станала към 22:22 ч. и доста от жертвите са били стъпкани до гибел. По-рано публични лица оповестиха, че 50 души са били в сърдечен арест и че на мястото на случая са били изпратени повече от 140 коли за спешна помощ, с цел да окажат помощ на потърпевшите.

Корейски малките екрани демонстрираха по какъв начин медицински екипи вършат сърдечен масаж на хора, лежащи по улиците в центъра на града. Те са се задушили, откакто голямо голям брой - евентуално над 100 000 души - се стекло в квартал с доста заведения за хранене и питейни заведения, с цел да чества Хелоуин. Кварталът Итаевон е известна дестинация точно за празнуващите Хелоуин в южнокорейската столица.

За първи път от началото на пандемията от ковид празненствата бяха позволени без ограничавания. Това привлякло доста гости към квартала северно от река Хан, прочут с деен нощен живот.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР