Вече 14 часа спасители от ПСС-Сандански издирват загубили се в

...
Вече 14 часа спасители от ПСС-Сандански издирват загубили се в
Коментари Харесай

14 часа търсят група туристи, изчезнали в Пирин

Вече 14 часа спасители от ПСС-Сандански търсят изгубили се в Пирин туристи. Във вторник вечерта, към 22 ч., е подаден сигнал, че двама възрастни туристи са се изгубили в региона на Башлийца, оповестиха от ПСС-Сандански, представени от БГНЕС.

Башлийца се намира в региона на Спано поле - маршрут, който не е известен измежду туристите. След приемането на сигнала е почнала акция. Спасители са обходил целия циркус, само че без резултат.

Поради неопределено подадената от туристите информация и непрекъснатото им придвижване в неразбираема посока, акцията продължава и до този час.

При различен случай от вторник вечерта двама туристи са се изгубили без храна, вода и осветяване в региона на подслон „ Синята стрела “, предава " Фокус ". Те също се нуждаели от помощ, която им е оказана от планинските спасители и са били и отведени на безвредно място.

Третият случай е на жена с засегнат крайник на Боянския водопад. Група спасители са я пренесли на безвредно място, където даможело да й се окаже здравна помощ.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР