Вече 10 години работя като кмет на София, явявала съм

...
Вече 10 години работя като кмет на София, явявала съм
Коментари Харесай

Фандъкова първо ще анализира, после ще реши за нов мандат

„ Вече 10 години работя като кмет на София, явявала съм се три пъти на избори – това са тежки мажоритарни избори, където заставаш със своята биография, с това, което си приключил, с визията си, с проектите си и най-много с гаранцията, че можеш да реализираш тези проекти. Това е комплекс от фактори, които ще проучвам деликатно, и тогава ще взема своето решение, и ще го разглася обществено ”.

Това сподели пред бТВ столичният кмет Йорданка Фандъкова в отговор на въпрос дали още веднъж ще се кандидатира на локалните избори тази есен.

Споровете към подробния организационен проект на Борисовата градина тя разяснява по този начин:,,Грижата и вложенията, които вършим през всичките тези години за парковете и градините, демонстрират ясно моето отношение и нашата политика във връзка с парковете и градините в София. Само преди няколко години никой не искаше да върви в парковете, тъй като не се косяха. Днес парковете са цялостни с хора, с деца… Продължаваме това поддържане. Тази грижа значи да запазим това, което е останало от парковете и градинките в нашия град. Именно за това взехме решение, че би трябвало обстоен организационен проект. В плана има проект за създаване на нови обекти, които съгласно мен няма потребност да се построяват ”.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР