ве вълнуващи премиери ще атакуват ефира на KINO NOVA във

...
ве вълнуващи премиери ще атакуват ефира на KINO NOVA във
Коментари Харесай

Фантастични приключения и свръхестествено забавление в последната седмица на "Великият понеделник"

ве вълнуващи министър председатели ще нападат ефира на KINO NOVA във финалната седмица от осмото издание на емблематичната акция „ Научната фантастика „ Чапи “ ще придвижи киноманите в бъдещето, където робот се снабдява със способността да мисли и усеща, а дълго чаканото завръщане на „ Ловци на духове “ ще има шанса да насити кино вечерта със смях и свръхестествени завършения. Зрителите могат да изберат своя любимец на специфичния уебсайт:, а лентата събрала повече гласове, ще бъде излъчена в понеделник от 21:00 ч.

Първото премиерно заглавие за седмицата е фантастиката „ Чапи “ на познатия в жанра режисьор Нийл Бломкамп. В него престъпността в южноафриканския град Йоханесбург доближава невиждани равнища, а контролът е стихотворец от механизиран полицейски отряд, основан от инженера Деон Уилсън. Той е създал и изкуствен интелект за плана, само че откакто получава отвод за реализирането му, взема решение да го тества върху разваления Робот 22. Следват редица завършения с непредвидена компания, до момента в който Чапи се трансформира в първия робот с усеща и независими мисли, търсещ мястото си в безмилостната действителност на заобикалящия свят.

И в случай че нечовеците са в центъра на събитията в „ Чапи “, то свръхестественото покорява второто кино предложение във – премиерата „ Ловци на духове”. Действието се развива в Ню Йорк, където авторката на книга за духове – Ерин Гилбърт и паранормалният откривател Аби Йейтс пробват да потвърдят, че духовете съществуват. Когато в Манхатън стартират да се появяват странни явления, Гилбърт и Йейтс се обръщат за помощ към инженера Джилиън Холцман и нюйоркчанката Пати Толан. Светът е застрашен от пакостливи призраци и демони, които нямат желание да правят отстъпка. Въоръжени с протонови пакети и обилие от хъс и самочувствие, четирите дами се готвят за епична борба.

Кой от двата кино лентата ще победи, вземат решение феновете на уеб страницата, както и през Фейсбук страницата на KINO NOVA. Всяка седмица двама от участвалите в гласуването печелят брандирана тениска, а в края на акцията двама от почитателите, дали своят вот всяка седмица, ще се снабдят и с огромната премия – проектор, с който могат да вземат киното на всички места със себе си.

"Великият понеделник " дава опция на феновете да избират заглавието, което да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KINO NOVA. През лятото на 2013 година властта за първи път бе дадена в ръцете на почитателите, а първият сезон на акцията бе отличен с бронзова премия Effie в категорията "Медийна реклама ". Следете "Великият понеделник " в ефира на KINO NOVA и на
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР