Вдовицата на Мартин Божанов-Нотариуса - Гергана се опитва да ми

...
Вдовицата на Мартин Божанов-Нотариуса - Гергана се опитва да ми
Коментари Харесай

Дъщерята на Нотариуса: Съпругата му Гергана се опитва да ме остави без наследство и да ме излолира от бизнеса

Вдовицата на Мартин Божанов-Нотариуса - Гергана се пробва да ми вземе наследството и да ме изолира от бизнеса му. Това твърди Мария Божанова, щерка на Натариуса, който бе погубен през февруари. Днес тя гостува в Нова ТВ, за за направи шокиращи разкрития. Едно от тях е, е е заплашвана от хора, които са били част от обкръжениет на татко й.

„ Искам да разкрия една истина за събитията, които се случват след гибелта на татко ми. Искам да покажа какви са нещата и дейностите, които се започнаха против мен, моите братя и сестри. Ние сме 5 деца от 4 разнообразни съпруги. Като всяко обикновено семейство сме се карали, обичали, карали, обичали. Най-травмиращото за мен в цялата обстановка е, че месец преди убийството му се скарахме и си бяхме ядосани. През януари не се бях чувала с него. Преди Нова година се чухме за последно ”, показа Мария. 

За мен приказките за незаконната активност на татко ми са медийни клевети, счита тя. Това не е татко ми, аз го познавам в доста друга светлина. Трагедията, която сполетя нашето семейство, е доста по-голям потрес от това, което се написа за него, уточни Мария Божанова.

Обясни, че татко й постоянно въртял заведения. Самата тя ходела в SS клуб още от 12-годишна. Заради възрастта не можела да каже дали там е имало магистрати. " Честно казано, нямаше доста хора. Бяхме си единствено ние ", уточни тя. И изясни, че татко й бил естет, правел нещата красиви за себе си. Обясни, че не знае какво е смисъла на SS.

Усещам единствено злобата на хората върху себе си, сподели Божанова. И уточни, че имало репортажи, които спестявали истината. Например имало материал по какъв начин взел жилището на вуйна си. А тя умряла в него.

Мои другари ми звъннаха, по този начин разбрах за убийството, уточни Мария Божанова. Обясни, че имала естествена връзка с последната брачна половинка на татко си, само че до неговото ликвидиране. Познавала я още от времето, когато работела в SS клуб. Сега тя опитвала да настрои децата едно против друго. Дори пробвала да встъпи нелегално в сдружение, което имало парцел. Искала да управлява всичко.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР