Вдовицата на Коби Брайънт ще бъде обезщетена с 29 млн.

...
Вдовицата на Коби Брайънт ще бъде обезщетена с 29 млн.
Коментари Харесай

Вдовицата на Коби Брайънт ще получи 29 млн. за морални щети

Вдовицата на Коби Брайънт ще бъде обезщетена с 29 млн. $ за морални вреди, написа sky news. Според желае на Ванеса Брайънт първите респонденти на мястото на случая - пожарникари, парамедици, служители на реда - са създали фотоси с телефоните си на авариралия хеликоптер и са ги разгласили в обществените мрежи.
Прочетете още
Брайънт и щерка му починаха в злополука с хеликоптер през 2020-а година.

На процеса Ванеса Брайънт свидетелства, че новината за фотосите е засилила скръбта й след загубата на брачна половинка и щерка си.

Тя дефинира претърпяното от фрагментите от злополуката като " нов смут ".

" Имах възприятието, че желая да избягам, да търча и да викам ", сподели тя. „ Беше като чувството да търча по кея и да скоча във водата. Проблемът е, че не мога да избягам. Не мога да избягам от тялото си ", добавя вдовицата.

В съда беше казано, че заместник-шерифът споделил фотосите с злополуката на именития баскетболист с барман, до момента в който той пиел. А по-късно даже пожарникарите ги разпространявали между тях на прием.

През март 2021 година госпожа Брайънт показа имената на четирима заместник-шерифи, които съгласно нея са популяризирали „ безплатни фотоси на мъртвите деца, родители и треньори “.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР