Вдовицата на Илия Павлов – Дарина Павлова, изкриви яхта, за

...
Вдовицата на Илия Павлов – Дарина Павлова, изкриви яхта, за
Коментари Харесай

Мадам Мулти изкриви яхта за слаби баджаци! Кичка Бодурова също се пусна по бански на дърти години

Вдовицата на Илия Павлов – Дарина Павлова, изкриви яхта, с цел да си направи по-слаби краката, видя HotArena.

Между соаретата с кинозвезди от целия свят Мадам Мулти откри време и за разходка с яхта край крайбрежията на вулканичния остров и естествено, не пропусна да запечати морската си обиколка на фотография.

Казанлъшката роза обра овациите на феновете си из Facebook, които се надпреварваха да се дивят на сексапилната й фугъра. Фотосът обаче е минал през солидна обработка с фотошоп версиите за телефони, вижда се и с просто око.

В горната част лявото бедро е по-тясно, в сравнение с над коляното. А това и дребните деца знаят, че се реализира с приложението за корекции. И в случай че не се пипа деликатно, както е в този случай, се стига до деформиране на декора, писа „ Телеграф “.

По същото време по бански се пусна и Кичка Бодурова, която е с цяло десетилетие кака на Дарина Павлова. 61-годишната певица разгласява фотография във фейсбука си от отмора в Гърция.

„ Не се учудвайте че имам смелостта да се демонстрирам към момента по този начин! Ще го върша, с цел да давам мощ на моите връстнички да обичат и почитат себе си. Зад мен е скалата, от където се е появила богинята на любовта- Афродита. Говори се, че в случай че преплуваш 3 пъти към нея, ще останеш вечно млад. Но защото не мога да плавам, избрах да направя другото поверие- да хвърлиш камък към скалата и си пожелаеш нещо за любовта.Пожелах си да се обичаме с вас вечно! “, написа КейБи към фрагмента.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР