Вдовицата на баретата Емил Шарков, който бе убит при акция

...
Вдовицата на баретата Емил Шарков, който бе убит при акция
Коментари Харесай

Ива Софиянска се разплака на интервю заради огромна трагедия

Вдовицата на баретата Емил Шарков, който бе погубен при акция през 2014 година в Люсковец, описа покъртително по какъв начин е научила за гибелта му и съумя да разплаче Ива Софиянска Божкова. С думите си за последните мигове на някогашния си брачен партньор Милена трогна журналистката, която просто не можа да сдържи сълзите си и стартира да бърше очите си пред нея, видя Блиц.

Милена описа, че са се чули преди акцията. Той я предизвестил, че отива на интервенция, както всякога, само че на сутринта тя не получила позвъняване, че е добре. " Чаках 2-3 часа в незнание. Никой не вдигаше телефоните. Накрая дойдоха в работата, с цел да ми оповестят. Сред хората имаше и психолог, който ми споделяше по какъв начин да вдишвам. Но той беше просто декор, тогава желаех да поддържам връзка единствено с Бог ", признава вдовицата. 



Друго обаче й било още по-тежко даже от вестта за гибелта на обичаното й създание - по какъв начин да заяви на детето им, че татко му към този момент не е сред живите. " Това беше най-трудният миг. Да кажеш на едно дете, че татко му към този момент го няма ", спомня си тя. 

" Никого не упреквам, Така е спретнат животът. Това е неговата орис и го одобрявам. За мен няма значение дали дават на килъра смъртна присъда или пожизнен затвор. Нищо няма да върне Емо ", споделя още дамата. 



Тя направи и сензационни разкрития, че е гледала на видео последните мигове и думи на обичания си: Изгледахме всички материали, в това число и видеозапис от цялата акция. Чух и последните думи на Емо и разбрах доста неща, които не са и в протоколите. Така се стекоха нещата, че праворадавателната система, не пожела да се разрови. Тези, които бяха посочени за отговорни и бяха осъдени, към този момент още веднъж са си на управителни позиции, което е най-жалкото. Тези хора си живеят умерено живота. За мен остава просто да върша позитивни неща в памет на Емо. Не желая да се концентрирам върху това кой е отговорен. Приела съм нещата и не преставам напред с задачата, която има фондацията. Подкрепям детето си и пребивавам живота си ", споделя Шаркова. 

" Дълго време се назовах прочувствен саможивец. 2-3 години нищо не можех да усетя. Бях с равно равнище на страстите. Примерно съм в обстановка, в която ще катастрофирам. Аз нищо не изпитвах даже в тези моменти. Намерих още веднъж любовта. До мен имам доста стойностен човек, който се грижи безпределно за мен и детето ми. Цени ме като жена ", призна тя. 
 



" С Лъчезар сега сме добре. Първо работехме дружно и той много изчака преди да предприеме нещо. Като започнаха нещата с Лъчезар, Емо просто спря да идва в сънищата ми. Сега, когато го сънувам, обстановките са доста приятни и позитивни ", приключи Милена. 



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР