Жена започва да ражда на концерт на Pink, дава на бебето си перфектното име

...
Вдигнете чашата си“ на жена от Ню Йорк, която е
Коментари Харесай

„Вдигнете чашата си“ на жена от Ню Йорк, която е родила на концерт на Pink!

На 31 юли , Анджела Мърсър, която беше бременна в 31-та седмица, току-що се беше настанила на мястото си във Фенуей Парк в Бостън, когато получи обратно обаждане от своя акушер-гинеколог. Мърсър, 32-годишна социална работничка, беше оставила съобщение след работно време, в което обясняваше, че получава контракции. Докато стигна до стадиона, болката беше непоносима.

„Лекарят ми каза: „Това е повече от Бракстън Хикс, трябва да отидете в болница“, казва Мърсър пред TODAY.com .

С помощта на майка си и снаха си, Мърсър закуцука на улицата, за да намери такси, но нямаше такова.

„Опитахме Uber, Lyft, всичко Това продължи 25 минути“, казва Мърсър. „Накрая си казах „Добре. Просто ще трябва да се разходим.“ Тогава майка ми спря някой в ​​скраб и те казаха: „Трябва да се обадите на линейка.“ Така че това направихме. Чувствах се глупаво, защото беше само 3/4 от миля."

По-късно същия ден Мърсър роди със секцио сина си, Айсен Харт, в болницата "Бригам и Жена". Той тежеше 4 паунда , 7 унции и получи това, което Мърсър нарича „случайно“ име; За късмет Пинк е омъжена за Кери Харт.

Мърсър казва, че тя и съпругът й Ейс са избрали второто име Харт месеци по-рано.

„Не е ли удивително как се получи това?“ казва тя. „Хората предлагаха имена като Бостън и Фенуей и просто така се случи, че вече имахме едно подходящо.“

Въпреки че Мърсър не успя да чуе Пинк да изпълнява на живо, тя успя да гледа откъси от концерта на телефона си.

„Някои от медицинските сестри случайно бяха на концерта онази вечер и когато чуха за историята ми, изпратиха клипове, за да ни покажат“, казва Мърсър. „Целият персонал беше толкова страхотен.“

Съпругът на Мърсър пропусна раждането на Айсън — той беше вкъщи в Олбани, Ню Йорк, с 3-годишния им син Холис, и не можа да стигне до Масачузетс навреме.

„Той вземаше сладолед, когато получи телефонно обаждане, че бебето идва!“ Мърсър казва през смях.

Въпреки че Пинк също не присъстваше на раждането, тя отдели момент от частта си в САЩ от нейното лятно карнавално турне през 2023 г., за да туитне своите поздравления към Мърсър.

Според Мърсър Ейс все още е в отделението за интензивно лечение на новородени. Но той „се справя страхотно“ и ще надявам се да бъде изписан след няколко седмици. И се надяваме, че до следващото турне на Пинк той наистина ще позволи на майка си да се наслади на концерта.

Тази статия е публикувана първоначално на TODAY.com

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР