Вдигна ли инфлацията цената на купения вот? На този въпрос

...
Вдигна ли инфлацията цената на купения вот? На този въпрос
Коментари Харесай

Ромите в Раковски за купения вот: Трябва да дават повече, в магазина всичко поскъпна

Вдигна ли инфлацията цената на купения избор? На този въпрос шефът на районното в Раковски гл. инсп. Пламен Арабски отговори негативно, само че не по този начин обаче мисли ромското население в община Раковски.  

Още при първите тествани хранителни обекти стана ясно, че има противозаконна активност и че няма фискални устройства. Нелегалните търговци се снабдиха с актове. 

Докато униформени и чиновници от Общината, ОДБХ и РДГ правиха своите инспекции, пътни служители на реда пък засякоха няколко извършители по улицата. Единият от тях отнесе санкция, защото не бе сложил предпазен колан.  

На въпрос на публицисти дали върви търговия с гласове, някои от локалните в махалата дадоха отговор, че никой не ги е потърсил, с цел да им предлага. Те са на мнение, че цената на купения глас следва на тези парламентарни избори да е по-висока поради инфлацията и да клони към 100 лева, а не досегашните сред 20 и 60 лева " В магазина всичко е скъпо, би трябвало да дават повече ", безапелационни са те.  

Аз не бих си дал гласа и 1000 лева да ми дават ", посочи пред " Марица " един от жителите на махалата в Стряма. 

Шефът на районното гл. инсп. Пламен Арабски уточни, че спецакцията е за предварителна защита. До момента няма сигнали за пазаруване на гласове, само че се организират срещи с огромни компании и с ромското население по отношение на идните избори. Спецакцията на територията на обитаеми места в общините Раковски и Брезово продължава до 19 часа довечера. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР