Вдъхновена от особената красота на натрошеното стъкло, създателката на блога

...
Вдъхновена от особената красота на натрошеното стъкло, създателката на блога
Коментари Харесай

Новият екстравагантен маникюр в Instagram

Вдъхновена от особената хубост на натрошеното стъкло, създателката на блога @nail_unistella Парк Юнконг вкара нова наклонност в маникюра – светодиодни нокти, които припомнят точно тази “арт апаратура ”.

Не става дума само за ярки или неонови цветове на ноктите. Майсторът на маникюра слага светодиод на всеки нокът, като по този метод се основава усещането, че това са обособени скъпоценни камъни. Колкото по-многоцветен е камъкът, толкоз по-добре.

Самата Парк е избрала зелено, синьо, виолетово, оранжево и лавандула. Тези цветове основават особена празненство светлина в мрачно помещение. Не си мислете, че това “изкуство ” е уместно единствено за маникюра. С сходен педикюр може да се превърнете в атракцията на нощното празненство в бара на плажа.

Ако до този миг не сте спирали да си задавате въпроса „ по какъв начин се прави “, има решение на тази мистерия. При непосредствен взор светещите топчета наподобяват като рошави глави на гвоздеи, които са залепени върху нокътната плочка, само че се завинтват от противоположната страна.

Разбира се, за празненство или за един-два дни е допустимо да изберете сходен маникюр, само че надали може да го изтърпите за по-дълъг интервал. Повече хрумвания може да откриете на #LEDdisconail.

Снимки: Instagram

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР