Вчерашният ден ще бъде помнен, защото думите на благодарност бяха

...
Вчерашният ден ще бъде помнен, защото думите на благодарност бяха
Коментари Харесай

 Десислава Атанасова: Има редица теми, по които имаме критики към кабинета

Вчерашният ден ще бъде помнен, тъй като думите на признателност бяха откровени. Да, България застана на светлата страна на историята. Имаше дни, в които инициирахме покана към президентът Зеленски, само че Народно събрание не одобри. Вчерашните диалози бяха ориентирани в посока, че на Украйна ѝ е нужна помощ и поддръжка. Украйна би трябвало да е постоянна, да е в Европейски Съюз и НАТО, тъй като това значи сигурност и непоклатимост на целия район. Ние, които изповядваме едни и същи полезности би трябвало да я поддържаме. Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ- в НС Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право, в предаването „ Панорама “ по Българска национална телевизия.

Всички ние от ГЕРБ-, Политическа партия, Демократична България и Движение за права и свободи сме уверени, че тези решения са верни, въпреки и не навременни, те ясно демонстрират евроатлантическия ни път, акцентира тя.

„ Ние постоянно приказваме ясно, изрично и на всеослушание. Когато даваме своята поддръжка, тя е с ясна отговорност. Законът за държавния бюджет има редица тематики, по които имаме рецензии, както и изземването на средства от БЕХ и във връзка с средствата в Министерство на вътрешните работи. Ние поддържаме справедливите претенции на чиновниците за нараствания на заплатите. Ще настояваме да се усили бюджетът за просвета, както и средствата за Национален осигурителен институт. Има орязани средства на религиозните институции. Ще настояваме да се осъществя управническата стратегия на, сподели Атанасова във връзка рецензиите към сътрудниците им от ПП-ДБ.

„ Г-н Димитър Радев в последния си мандата като гуверньор на Българска народна банка работи доста старателно, с цел да сме част от ЕРМ 2. За неговите професионални качества няма потребност да увещавам сътрудниците и аудиторията. Той би трябвало да получи поддръжка за втори мандат. По останалите регулатори, мандатите на шефовете са изтекли. Най-бързо трябваше да се вземат решения за шефове на НЗОК и Българска народна банка “, посочи ръководителят на ПГ на ГЕРБ- в Народно събрание.

„ Ние изрично считаме, че тематиката с въвеждане на еврото в България не може да бъде отдалечена през 2043 година Въпросът касае интернационален контракт. Нашето гласоподаване беше изцяло осъзнато и аргументирано “, акцентира Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право,.

„ Бойко Борисов е без имунитет повече от 12 година Тук въпросът влиза в политиката и излиза от правосъдната система. Това беше политическа дъвка, употребена от нашите политически съперници. Имунитетът ще бъде свален и не виждам за какво да продължаваме да разясняваме тази тематика. Ние ще продължим да сме градивна съпротива “, сподели още Атанасова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР