Вчера заедно с областния председател на СДС-Варна Коста Владимиров бяхме

...
Вчера заедно с областния председател на СДС-Варна Коста Владимиров бяхме
Коментари Харесай

Доц. д-р Медиха Хамза: Несправедливост и явно разчистване на сметки е гоненето на СДС от Раковска

" Вчера дружно с регионалния ръководител на СДС-Варна Коста Владимиров бяхме в София, с цел да се противопоставим на една неправда и очевидно " почистване на сметки " от страна на по отношение на Съюз на демократичните сили. " Това сподели за ДНЕС+ доцент доктор инж. Медиха Хамза в деня след брифинга на Съюз на демократичните сили. 

По думите ѝ, министърът на правораздаването от служебното държавно управление Крум Зарков от Българска социалистическа партия гони Съюзът на демократичните сили от постройката, знак на партията, която промени България. На ул. " Раковска " 134 се намира офисът на най-старата демократична партия в България и партията, която очерта пътя на страната ни към Европа.



" Докато гонят Съюз на демократичните сили от сградата-символ, Българска социалистическа партия населяват най-голямата постройка на " Позитано " 20 и се ширят на повърхност, която е повече от офисите на всички партии взети дружно. За информация - ГЕРБ населяват единствено два етажа от постройка, а са най-голямата партия у нас. Под въпрос също е, дали социалистите, които за последно влязоха за седем месеца в ръководството на страната с пагубно ниско доверие, си заплащат наема за внушителната постройка ", сподели още доцент Хамза.



По този мотив управлението на партията даде брифинг пред публицисти, на който бяха заложени тези въпроси към министъра на правораздаването Крум Зарков, " който явно реши всички проблеми със правосъдната система и правораздаването, че се захвана за късото време, в което ще е министър, със постройката на Съюз на демократичните сили ", безапелационна бе доцент Медиха Хамза.

 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР