Вчера вечерта около 21:30 е станала катастрофа в несебърския квартал

...
Вчера вечерта около 21:30 е станала катастрофа в несебърския квартал
Коментари Харесай

Зрелищна катастрофа в Несебър: Кола се обърна по таван


Вчера вечерта към 21:30 е станала злополука в несебърския квартал " Черно море ". Очевидци описват, че автомобилът се движил с висока скорост, след което се е блъснал в купчина дърва наоколо до тротоара и се е преобърнал по таван.

" Трясъкът бе злокобен. Помислих, че пада бомба ", споделя очевидка пред и прибавя: Добре, че нямаше хора на тротоара, в случай че се бе случило няколко минути по-рано - имаше пешеходци, измежду които и деца. Господ ни е пазил! ".

В непосредственост до мястото на случая има футболно игрище и фитнес площадка, постоянно там има доста деца и спортуващи, които минават от едната на другата страна на улицата.

По данни на полицията преобърналата се кола е Тойота със софийска регистрация. Има два арестувани софиянци на 32 и на 37 години, които са тествани за алкохол и двамата с позитивни проби. Отказали са да им бъде взета кръвна проба за химичен разбор.

Полицията проверява възможна приложимост на божествен газ по време на шофиране и дали това е довело до злополуката.

Според информация, оповестена в " Шофьори  Несебър " девойки са излезли от самокатастрофиралия автомобил и са скрили бутилки с божествен газ в паркирана на близо кола.

Местните са възмутени и шокирани от случая и изясняват, че постоянно туристите си тестват коли по улиците в квартала им. Част от тях упорстват да има полицейски патрули, които да възпират сходни произшествия.



фотоси: Шофьори Несебър

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР