Вчера във втората част на деня БФС извади програмата за

...
Вчера във втората част на деня БФС извади програмата за
Коментари Харесай

Три мача за една седмица! Кой прави програмата на ЦСКА?

Вчера във втората част на деня БФС извади програмата за идващите няколко кръга, което обгръща времето доникъде на ноември. Колосално и вълнуващо! Епично дори! За да обобщим мисловните процеси на това ръководство стигат до месец напред, което имайки поради вечерната мъгла и утринния махмурлук е забележително достижение.

ЩЕ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) ПОКАЖА КОЛКО НЕЛЕПО Е ТОВА С НЯКОЛКО ПРИМЕРА, А ПОСЛЕ ЩЕ ВЛЯЗА В ДЕТАЙЛИ КАКВО ЗНАЧИ ТОВА ЗА ЦСКА.

Да вземем поради два тима, които проследявам в елементи. Футболният клуб Барселона знае своята стратегия по дати до май 2024, а с начални часове са закрепени всички мачове през ноември. Отборът на Милан е още по-напред, по дати и те са до май 2024, само че за сметка на това имат точни часове до първата си среща през януари. Даже не можем да си помислим по какъв начин го вършат магьосниците от Лига Ендеса и Евролигата, които са насрочили всички мачове на баскетболния отбор на Барселона доникъде по дати и точни часове до май 2024! Какво оказва помощ това ли? Ами в тези шампионати и тимове се мисли напред, взема се поради натовареността на самите отбори, само че също по този начин и тази на почитателите на отбора. Да, там са разкрили топлата вода, че повече почитатели, значат повече пари, повече бизнес, повече телевизионно време и така нататък Там значително всичко е сведено до артикул, шоу, което би трябвало да бъде добре опаковано, чудесно поднесено и отмерено употребявано. Хората са подтиквани да пълнят зали и игрища, да сядат в комфортно време пред тв приемниците. А парите им са давани на драго сърце за увеличение на имиджа на тимове и шампионати!
 Ето какво чака ЦСКА
Ето какво чака ЦСКА

Всичко към този момент е ясно

А по какъв начин е при нас? Мъгла до края. Извади се стратегия в тази ситуация до месец напред, в случай че имаме поради последния ни мача към този момент против Крумовград на 12 ноември, само че също през вчерашния ден 10 октомври беше плануван и срещата против Пирин Благоевград на 21 октомври. Това е време под две седмици. В този ред на мисли, по какъв начин Нестор Ел Маестро и щаба му (разбира се, че това важи в цялостна степен и за всички негови сътрудници в Първа професионална /дали?/ лига) са можели да се приготвят за тези мачове, без да знаят тъкмо в кой ден ще играят. А мислили ли сте по какъв начин админите на отбора би трябвало да провеждат пътешестване и хотели за толкоз доста хора в този пай времеви откъслек. Понеже персонално пътувам доста по работа, а в уикендите се пробвам да заведа фамилията си от време на време на отмора, знам, че в България хубавите места са заети месеци напред за един апартамент, а какво остава пък за рейс цялостен с хора. И нито един хотел няма да вземе резервация рискувайки да не знае точния ден, нещо като ще дойдем или петък, или събота вечер! За да завърша какво значи това за ЦСКА, ще си разреша да кажа, че програмата за отбора в края си е неуместна и ясно се вижда желанието да се пречи на отбора по всевъзможен метод. Последните три мача на ЦСКА са планувани в една календарна седмица, освен това без отбора да взе участие в евротурнирите. ЦСКА играе против Хебър в понеделник, против Черноморец Балчик в четвъртък и приключва както писахме с Крумовград в неделя. Една седмица и три мача, не можеше ли най-малко първият да е в събота или неделя, или пък последният в понеделник? Не, тъй като по този начин е поискано.

Нека в този момент разгледаме и програмата от гледната точка на почитателите. Разбирам, че доста от отборите в Първа лига не се интересуват от това, само че тези на ЦСКА, вършат своята седмична стратегия с голямо предпочитание да бъдат по стадионите с обичания отбор, а други такива да проследят отбора си по платената си телевизия. Голяма част от моите червени другари от провинцията вземат отпуск в деня на мача, с цел да го посетят. Ама тези стратегии са най-малко месец напред, по какъв начин да го създадат за мач до две седмици? В интервала ЦСКА ще изиграе цели 6 мача и дано да забележим какъв брой от тях са в събота или неделя? О, не може да бъде, единствено два! Това, благи господа от БФС, е закононарушение. Най-следеният отбор в България ще би трябвало да изиграе един мач в петък, един в сряда, един в понеделник и един в четвъртък. За да подплатим концепцията си, че няКОЙ не желае тези мачове да са гледани и посетени, ще забележим и кога ще се играят тези срещи. Първият в събота е в 19:00, което е ок; следва петък в 16:30; сряда - 17:00; понеделник в 18:00; четвъртък в 17:30 и неделя в 13:00. Само един от тези мачове е в по този начин наречения мощен ефирен прозорец. Обикновените хора, които вървят и гледат тези мачове, работят, за разлика от вас, благи господа от БФС. Логично е да работят до 17:00 или 18:00, след което би трябвало да пътуват до дома си, което значи, че ще могат да видят всичко на всичко 1 мач. Това ли е футбол за хората, това ли е стратегия, която да разреши повече почитатели да заплатят билети, да създадат празник. Или това в никакъв случай не е било задачата ви. НяКОЙ ще отговори ли? Или по-скоро не, керванът си върви, а кучетата си лаят! Всъщност и кучетата доста не лаят, тъй като огромен брой от моите сътрудници публицисти не задават сходни въпроси.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР