Вчера в Кнежа мъж нападна полицай. Това съобщиха от ОДМВР-Плевен.

...
Вчера в Кнежа мъж нападна полицай. Това съобщиха от ОДМВР-Плевен.
Коментари Харесай

Домашен насилник не изпълни два пъти разпоредби на полицаи и удари един от тях

Вчера в Кнежа мъж атакува служител на реда. Това оповестиха от ОДМВР-Плевен.

Около 14 часа в полицията е пристигнала локална жителка, която подала писмена молба против някогашния си брачен партньор за закани за живота и имуществото ѝ. Полицейски чиновници от районно управление (на МВР) Кнежа са открили 32-годишния към 14:20 часа пред дома му в очевидно нетрезво положение.

Той не е бил нападателен и се разкаял за постъпката си, за което е бил документално предизвестен от униформените чиновници. Минути по-късно в ръководството е постъпило наново позвъняване от брачната половинка, че мъжът още веднъж я заплашва с ликвидиране, като е добавил, че не го плаши полицията.

32-годишният е доведен в постройката на ръководството и при задържането е оказал гневна опозиция. Отправил е закани към един от чиновниците на реда и фамилията му. После му нанесъл удари в региона на лицето.

Полицаят е освидетелстван в ОСМ при УМБАЛ – „ Д-р Георги Странски “ - Плевен. Уведомена е Районна прокуратура – Плевен. Образувано е бързо произвеждане за закононарушение по член 131, алинея 2 и за закононарушение по член 144, алинея 2 от Наказателен кодекс. Работата по случая продължава.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР