Вчера в 17:30 след като се провали Комисията по бюджет

...
Вчера в 17:30 след като се провали Комисията по бюджет
Коментари Харесай

Каримански е получил заплахи: Откажи се или проблемите ще започнат веднага!

Вчера в 17:30 откакто се провали Комисията по бюджет и финанси получих на персоналния си телефон известия със опасност. Това сподели претендент за шеф на Българска народна банка Любомир Каримански в Народното събрание.

Ще ви прочета едно към едно известието. На вас оставям да си извършите извода за повода. „ Откажи се, или проблемите ти ще стартират незабавно и нямаш визия какъв брой ще бъдат съществени “, сподели още Каримански.
Подал съм сигнал в Главна дирекция полицията. Очаквам съответните дейности. Такъв вид закани са неприемливи. Мисля че не наподобявам като човек, който елементарно може да бъде сплашен или застрашен с нещо. Продължавам да имам вяра в това, което върша. Продължавам да не отстъпвам правилата си. И не преставам да ползвам един единствен стандарт, означи още той.

Той означи, че известието е получено от чужд за него номер.

Според депутата от „ ИТН “ Тошко Йорданов Каримански не е под земята предприемач, нито се занимава с някакви далавери.

Това, което се случи през вчерашния ден с този смс са мутренски неща. По същия метод действаха мутрите през 90-те. В момента някакви мутри заплашват господин Каримански. Знаете кой стои от другата страна на кандидатурата за шеф на Българска народна банка. Спекулирам с реторични въпроси, сподели още депутатът.

Йорданов посочи, че Каримански е дал пояснения в Министерски съвет през вчерашния ден, за изказвания по негов адрес, които целят да бъде опетнен.

Някой употребява мутри. Или някоя мутра има интерес там, ли тези, които имат интерес употребяват мутри. И в двата случая това е непоносимо. Надявам се Министерство на вътрешните работи да си свърши работата. Самата обстановка, че за един естествен пост в страната, който не е обвързван с публични поръчки се употребяват мутренски способи и мутри, всички могат да си получат отговора без да го споделям на глас, добави още Йорданов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР