В разгара на предизборната кампания парламентът се събра извънредно заради

...
В разгара на предизборната кампания парламентът се събра извънредно заради
Коментари Харесай

Престрелки в парламента за изтекли записи на Продължаваме промяната

В разгара на предизборната акция Народното събрание се събра изключително поради нарастването на пенсиите.  В коридорите обаче някогашните сътрудници във властта още веднъж си размениха остри реплики и обвинявания.

Напрежението се подвигна и поради появили се  в общественото пространство записи, за които се твърди, че са диалози сред водачите на " Продължаваме промяната ". 

Аудио файл с гласовете на Асен Василев, Кирил Петков, Лена Бориславова и Николай Денков беше оповестен през вчерашния ден в късния следобяд от уеб страницата „ Афера “. Сайтът осведоми, че става дума за партийна среща по време на парламентарни избори през 2023 година

По-късно вечерта през вчерашния ден от " Продължаваме промяната "  потвърдиха достоверността на записа, като го качиха на формалната си страница във Facebook.



„ Пускаме ви запис, от който ще разберете, че на изборите през 2023 не успявахме да съберем пари, с цел да си финансираме акцията. Сега ситуацията е същото, по тази причина и сме оповестили дарителска акция. Другият извод, който се постанова, е че българските служби ни наблюдават и подслушват “, написаха от Политическа партия.

Разговорът е главно за финансирането на акцията на партията. Записът беше коментиран през днешния ден в коридорите на Народното събрание.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР