Вчера станах свидетел на изключително грозна случка в автобус 409.

...
Вчера станах свидетел на изключително грозна случка в автобус 409.
Коментари Харесай

Варненец стана свидетел на изключително грозна случка в автобус 409

Вчера станах очевидец на извънредно грозна преживелица в рейс 409. Така стартира описа си варненец в огромна Facebook група, видя Varna24.bg . Публикуваме останалата част без редакторска интервенция в този момент:

" Майка и дребното и момченце на към 2-3 годинки, не повече, се качиха в рейса, детето видно беше уплашено или плачеше за татко си не разбрах тъкмо какво му имаше, само че на моменти напряко се дереше, майката не можеше да го успокои, в този миг няколко дами я нападнаха да го накарат да млъкне, водачът и той при него е малко по-разбирателно.

Хора не бъдете злобни, дамите, които направиха забележката я направиха супер грозно, тъй като започнаха да и викат, бяха на по 40-50 години, знаят несъмнено какво е, когато детето плаче не постоянно можеш да го успокоиш, на майката и стана доста неловко, само че недейте да реагирате по този начин, когато видите нещо такова не постоянно майките знаят по какъв начин да успокоят децата си. От всичко най-вече ненавиждам злобни лелки в рейсовете, целият им свят е крив и всички са им отговорни, че са станали на по 50 години. Бъдете положителни и проявявайте съгласие едни към други, тъй като не знаете на следващия ден какво ще ви се случи! ", приключва разказът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР