На 25 и 26 април унгарската столица Будапеща бе домакин

...
На 25 и 26 април унгарската столица Будапеща бе домакин
Коментари Харесай

Нашият дом е България,РОД и Месец на семейството бяха представени на форум в Унгария

На 25 и 26 април унгарската столица Будапеща бе хазаин на консервативния конгрес " CPAC Hungary ", сплотяващ политически и цивилен организации от целия свят.

 

България бе показана от Сдружение " РОД ", отпред с двама от съпредседателите на организацията – Иван Вълков и Давид Александров, както и от видния ни публичен деятел Александър Урумов. 
Тазгодишното ревю съпътстващо конференцията бе обогатено с български щанд и осведомителни материали на Сдружение " РОД ", " Нашият дом е България " и " Месец на фамилията ".

 

Събитието се провежда за трета поредна година и става все по-мащабно. То още веднъж беше намерено от унгарския министър председател Виктор Орбан. Във вдъхновяващата и аналитична тирада на известния с твърдата си и непримирима позиция по отношение на демократичната идеология политик акцентът бе подложен върху войната на полезности сред глобалистите, налагащи нов международен неолиберален ред, и бранителите на консервативните обичайни християнски полезности.

Сред видните посетители на мероприятието бяха и министър-председателят на Грузия Иракли Кобахидзе, някогашният министър председател на Полша Матеуш Моравецки, Герт Вилдерс от “Партия на свободата ” - Нидерландия, президентът на CPAC Мат Шлап,  редица конгресмени от републиканската партия в Съединени американски щати и политически лица от цяла Европа.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР