Вчера Шакира обяви, че напуска Испания. Певицата живя в Барселона

...
Вчера Шакира обяви, че напуска Испания. Певицата живя в Барселона
Коментари Харесай

Шакира напуска Барселона: Започвам нова глава в търсене на щастието

Вчера Шакира разгласи, че напуща Испания.

Певицата живя в Барселона с Жерар Пике и двамата им синове, 7-годишният Саша и 9-годишният Милан, през последното десетилетие .

Явно обаче след края на връзката с някогашния футболист е решила, че е време да стартира на чисто. Това надали е изненада, имайки поради, че колумбийската звезда се реалокира в испанския град поради някогашния си обичан , заживявайки в къща в съседство с тази на майка му.

„ Установих се в Барселона, с цел да дам на децата си непоклатимост, която в този момент ще търсим в друго кътче на света , дружно със фамилията, приятелите и морето “, написа Шакира в пост в Instagram. „ Днес стартирам нова глава в търсенето на нашето благополучие . “
                             

Шакира благодари на почитателите и близките си за поддръжката през последните няколко месеца. Барселона тя разказа като " града, в който научих, че другарството несъмнено е по-трайно от любовта. "

" Благодаря на всички, които бяха до мен, с цел да ме развеселят, изсушиха сълзите ми и ме въодушевиха. "

Тя приключи поста си с доста любов и почитание към своите испански фенове:

Благодаря на моите испански почитатели, които постоянно са ме обграждали с любовта и лоялността си. На вас споделям просто „ До скоро! “ и както татко ми постоянно споделя, „ Ще се забележим зад ъгъла! ❤️ "
                             

Певицата не показа къде има намерение да заживее с двете си деца , макар че Deadline заяви, че обмисля да се върне в Маями, Флорида , където е живяла преди да се събере с Пике.

А дали Жерар Пике, който сега се любува на връзката с приятелката си Клара Чия, има мнение по въпроса къде ще живеят неговите двама синове , евентуално следва да разберем. 

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР