Вчера руският президент Владимир Путин е имал вчера работна среща

...
Вчера руският президент Владимир Путин е имал вчера работна среща
Коментари Харесай

Владимир Путин се срещна с Башар Асад в Сочи

Вчера съветският президент Владимир Путин е имал през вчерашния ден работна среща в съветския курорт Сочи със сирийския президент Башар Асад, предадоха международните организации, като се позоваха на известие на Кремъл.

" Двамата организираха задълбочени диалози ", сподели представителят на Кремъл Дмитрий Песков. Путин и Асад се видяха за последно на 11 декември в съветската военна база Хмеймим в Сирия.

Двамата водачи са разискали бъдещите стъпки за политическо споразумяване на сирийската рецесия. Те са отбелязали нуждата от основаване на спомагателни условия за обновяване на " пълноформатния политически развой " в Сирия. Путин е поздравил Асад за забележителните триумфи на сирийските сили в битката с терористичните формирования.

Лидерите са отчели триумфа на договарянията за Сирия в Астана и на самодейността, Конгрес на сирийския народ, извършена преди време в Сочи. Путин е споделил на Асад, че счита, че в Сирия към този момент е настъпило време за възобновяване на стопанската система и че предлага на сирийския президент да се обсъдят проекти в тази тенденция.
" Сега ние можем да направи идващите стъпки дружно с вас. А идната задача - това е несъмнено икономическото възобновяване и филантропичната помощ за хората, които се оказаха в сложна обстановка ", сподели Путин.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР