Вчера премиерът Борисов направи поредната стъпка за осъществяване на магистрала

...
Вчера премиерът Борисов направи поредната стъпка за осъществяване на магистрала
Коментари Харесай

Мирослав Петров: Кметът Спартански и местната администрация са длъжници на плевенчани

Вчера министър председателят Борисов направи следващата стъпка за реализиране на автомагистрала "Хемус " като откри сектора Ябланица-Боаза. В резултат на което дългогодишната фантазия на Плевен и всички поданици на Северна България се приближи с още 9 километра.

Това написа на персоналната си страница във Facebook претендентът за кмет на Плевен от ГЕРБ Мирослав Петров. Ето какво още показа той:

"В първия ми работен ден като кмет на Плевен ще направя среща с Министерство на регионалното развитие и АПИ по отношение на свързаността на Плевен с автомагистралата. Връзката на Плевен с „ Хемус “ би трябвало да се извади от центъра на града. Ако това не се случи, тежкият трафик ще е проблем както за плевенчани, по този начин и за бизнеса в индустриалната зона. Той ще продължи да бяга от общината, макар че има автомагистрала.

Кметът Спартански и локалната администрация са длъжници на плевенчани. Те не са подготвени с планове, планове или тактика по какъв начин Плевен може и би трябвало да се възползва от близостта с автомагистралата. В разследване от това нашият град е на път да изпадне в тежка изолираност.

Липсата на визия и работата на „ парче “ е главната уязвимост, която всички в града виждат в досегашния модел на ръководство. А основната причина е влошената връзка сред кмета Спартански и страната. Това изрично ще се промени, в случай че нашите съграждани гласоподават доверие на мен и моя екип от ГЕРБ ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР