Вчера от клуба опразниха на тенис кортовете в столичния комплекс

...
Вчера от клуба опразниха на тенис кортовете в столичния комплекс
Коментари Харесай

Тенис клуб Септември 06 прекрати дейност заради нотариална покана от ММС

Вчера от клуба опразниха на тенис кортовете в столичния комплекс “Септември ” по незабавна самодейност на министъра на младежта и спорта Радостин Василев.

“Скъпи Приятели!

С голяма горест Ви осведомяваме, че поради нотариална покана от Министерство на младежта и спорта, прекратяваме активност! Изключително ни боли да Ви съобщим това, само че считано от през вчерашния ден 22.07.2022г. тенис клубът затваря порти. Служебият телефо 0898 757270 остава отворен за спомагателна информация. Всеки който желае да получи парите си назад от предплатен абонамент или групови занимания, апелирам да се обади на него или да се свърже с някой от треньорите.
 Радостин Василев лиши над 50 деца от спорт с опразването на тенис кортовете Радостин Василев лиши над 50 деца от спорт с опразването на тенис кортовете "Септември "
Искаме да Ви благодарим за безбройните хубави моменти, които споделихте с нас през миналите години! Надяваме се скоро да бъдем още веднъж дружно.
 Деца остават без кортове за обичания спорт поради спор с страната за комплекс Деца остават без кортове за обичания спорт поради спор с страната за комплекс "Септември "
Продължаваме напред и скоро се надяваме да съберем огромното ни тенис семейство още веднъж дружно!

Обичаме Ви!

* следете уеб страницата и фейсбук страницата ни за спомагателна информация по отношение на детските групи и любителските шампионати ”, написаха във фейсбука си от Търговска колегия Септември 06.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР