Вчера от китайското посолство в Египет съобщиха, че част от

...
Вчера от китайското посолство в Египет съобщиха, че част от
Коментари Харесай

Поредната партида китайски хранителни помощи за Газа пристигна в Египет

Вчера от китайското посолство в Египет оповестиха, че част от питателните доставки, предоставени от китайското държавно управление за популацията в Ивицата Газа, са пристигнали в Порт Саид, Египет.

Доставките, включващи 450 тона ориз, бяха изпратени от Шанхай наскоро и ще бъдат предадени на палестинската страна посредством египетското сдружение на „ Червения полумесец “ допустимо най-скоро. В допълнение към това в средата на април в Порт Саид ще дойдат още 450 тона брашно.

Китайското посолство в Египет уточни още, че предходните предоставени от Китай незабавни филантропични материали към този момент са били доставени в Газа. 

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед13302Проф. Андрей Пантев: Замразените национализми се съживяватАлтернативен Поглед15473Проф. Андрей Пантев: Руско-турската освободителна война е най-честната в историята на целия европейски 19 векАлтернативен Поглед52613Калин Тодоров: Атентатът в Русия не е дело на " ИД ", а на МИ-6 и украинското разузнаванеАлтернативен Поглед25332Калин Тодоров: Мафията на жълтите паветаАлтернативен Поглед12685Георги Първанов за триумфите на КНР и нейния интернационален авторитетАлтернативен Поглед545935Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед176613Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед135629Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед121237Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед91551Мария Захарова с топли думи към българския народ за Трети мартАвторски:ПоследниНай-четениПроф. Иван Ангелов16126Напрежението сред НАТО и Русия пораства  Христо Георгиев
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР