Вчера, около 18:00 часа, на бул. «Константин и Фружин», е

...
Вчера, около 18:00 часа, на бул. «Константин и Фружин», е
Коментари Харесай

Само за часове - трима блъснати на пешеходни пътеки във Варна

Вчера, към 18:00 часа, на бул. «Константин и Фружин», е зародило ПТП. По време на придвижването си, лидерът на «Пежо» К.С. (31 г.) от Варна блъска пешеходка, която пресича пътното платно на сигнализирана пешеходна пътека. Вследствие на случая 62-годишната жена получава комоцио, травми на глава, дясна ръка и таз, прегледана е и настанена за лекуване в МБАЛ «Св. Анна», без заплаха за живота.

Вчера, към 19:00 часа, на ул. «Народни будители», е зародило ПТП. По време на придвижването си, лидерът на «Опел» Р.Г. (56 г.) от Варна блъска пешеходец - дете, който пресича пътното платно на сигнализирана пешеходна пътека. Вследствие на случая момичето получава травма на ляв лакът, прегледано е и освободено за домашно лекуване, без заплаха за живота.

Също през вчерашния ден, към 23:30 часа, на бул. «Цар Освободител», е зародило ПТП. По време на придвижването си, лидерът на «Опел» К.Ж. (26 г.) от Варна блъска пешеходка, която пресича пътното платно на сигнализирана пешеходна пътека. Вследствие на случая 19-годишното момиче получава травми на глава, коляно и таз, прегледана е и освободена за домашно лекуване, без заплаха за живота.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР