Вчера около 14:50 часа, в гр. Варна, на бул. «Княз

...
Вчера около 14:50 часа, в гр. Варна, на бул. «Княз
Коментари Харесай

Непълнолетен мотоциклетист и още двама души пострадаха при катастрофи във Варна и региона

Вчера към 14:50 часа, в гр. Варна, на бул. «Княз Борис I», лидерът на незнайно все още транспортно средство подхваща маневра за престрояване от дясна в лява пътна лента, не пропуща и блъска мотоциклет «Ямаха», движещ се там.

Вследствие на случая малолетният лидер на мотоциклета е получил разкъсна рана на десен гален и травма на дребния пръст на ръката, прегледан е и освободен, без заплаха за живота.

В събота към 01:30 часа, на пътя от Белоградец за Млада армия, по време на придвижването си с несъобразена скорост, лидерът на «Пежо» - А.Д. (36 г.) от гр. Суворово, при десен завой, губи надзор над колата и се блъска в купчина асфалтова настилка отвън пътното платно. Вследствие на удара 36-годишният мъж получава фрактура на череп и е настанен за лекуване в МБАЛ  «Св. Анна», без заплаха за живота.

По обед в петък на кръстовището за с. Кичево, на пътя Варна – с. Оброчище, лидерът на «Мерцедес» И.Ч. (47 г.) от Добрич не съблюдава наредбите на пътен знак «Стоп!» и блъска «Шкода», движеща се там. Вследствие на случая 61-годишният лидер на втория автомобил получава травма на гръден панер и фрактура на поясен прешлен, прегледан е и отхвърля да бъде приет в болница, няма заплаха за живота му.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР