Вчера около 14:45 часа, в гр. Варна, на бул. «Осми

...
Вчера около 14:45 часа, в гр. Варна, на бул. «Осми
Коментари Харесай

Пореден инцидент в автобус във Варна, възрастна пътничка пострада заради резки спирачки

Вчера към 14:45 часа, в гр. Варна, на бул. «Осми Приморски полк»,водачът на рейс «Мерцедес» С.К. (53 г.) от Варна, използва внезапно спирачки и провокира рухването на пътничка от рейса. Вследствие на случая 81-годишната жена получава травма на коляно, прегледана е и освободена, без заплаха за живота, оповестиха от полицията.

По-рано, към 11:40 часа, в гр. Варна, на бул. «Вл. Варненчик», до № 20, лидерката на «Опел» Б.Д. (46 г.) от с. Любен Каравелово, по време на придвижването си, блъска мъж, пресичащ пътното платно. Вследствие на случая 77-годишният пешеходец получава контузни пострадвания, прегледан е и освободен, без заплаха за живота. 

По-късно, към 19:50 часа, в гр. Провадия, на кръстовището на ул. «Св. Климент Охридски» и ул. «Св. Св. Кирил и Методий», лидерът на  «Рено» К.Т. (23 г.), локален гражданин, по време на придвижването си, при съществуването на пътен знак «Стоп!», не пропуща и блъска мотоциклет «Ямаха». Вследствие на случая лидерът на второто МПС (58 г.) получава травми, прегледан е и освободен, без заплаха за живота.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР