Вчера гледахме поредния скеч на премиера, който се опита да

...
Вчера гледахме поредния скеч на премиера, който се опита да
Коментари Харесай

Румен Радев: Поредният скеч на премиера. Аз общувам с този бизнес, който пълни хазната

Вчера гледахме следващия скеч на премиера, който се опита да сложи знак за тъждество сред неговите и моите връзки с бизнеса. Държа да подчертая, че тези връзки са радикално разнообразни. Това съобщи през днешния ден президентът Румен Радев пред публицисти във високопланинския комплекс " Белмекен ". Аз поддържам връзка с този бизнес, който създава, който изнася и цялостни хазната. Не поддържам връзка с този бизнес, който я празни със скандални публични поръчки, където главен диспечер на порциите е министър председателят, сподели Радев. Той уточни още, че никой бизнес не го е упрекнал в рекет или корупция. " Знаем чий пиар е ходил всеки месец в офиса на господин Божков, сякаш с цел да отхвърля нещо си. Моето шкафче е празно и аз не нарязвам лентички на прескъпи строителни обекти, които стартират да се разпадат още със самото им помпозно разкриване ", добави президентът.
Румен Радев изрази паника за протичащото се в региона на Рилските езера. По думите му те са " хубост, която е на милиони години, и няма потребност някой занапред да ни я преоткрива и демонстрира ". След като съсипахме морето си, метастазите на алчността и злоупотребите към този момент пълзят и в планината. Багерите не се посвениха да се качат и там, уточни президентът. Според него " персоналните ползи надвиват над публичните и пред очите ни най-безсрамно се лее нов и нов бетон ".
По мотив ситуацията в страната, обвързвана с разпространяването на COVID-19, президентът Радев разяснява, че е обезпокоен за метода, по който се ръководи пандемията. Той означи, че неведнъж е призовавал да има проект за безвредно и управляемо излизане от рецесията, само че това не се е случило. Когато не се работи с ясни правила, а се работи за обслужване на нечий рейтинг, се получава по този начин, сподели в умозаключение Румен Радев.
Днес президентът посети високопланинския състезателен комплекс " Белмекен " и се срещна с изискванията за подготовка на спортистите. В рамките на самодейността " Спортувай с президента " Радев и младежи изкачиха връх Зъбчето в Рила.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР