Вчера беше голям ден за Юсейн Болт. Той отпразнува своя

...
Вчера беше голям ден за Юсейн Болт. Той отпразнува своя
Коментари Харесай

Юсейн Болт: Не искам да ме възприемат като най-бързият в света

Вчера беше огромен ден за Юсейн Болт. Той отпразнува своя 32-и рожден ден и организира първа подготовка с австралийския Сентрал Коуст Маринърс. Осемкратният олимпийски първенец се пробва да осъществя фантазията си да стане професионален футболист. От клуба са безапелационни, че към Болт няма да има особено отношение, само че от идването му той предстоящо бе центъра на вниманието.

“Същото е като леката атлетика - първият ден от тренировките постоянно е най-тежък. Знам, че изисква време, само че съм подготвен да работя. Не съм си поставял цели. Тук съм, с цел да работя. Това е първата ми опция да упражнявам на равнището на професионалните футболисти. Тук съм, с цел да се уча”, показа Юсейн, който към този момент е на проби в тима.

First team training and press conference with the @CCMariners #ccmfc #newlevels pic.twitter.com/ks3LdMu9qV
— Usain St. Leo Bolt (@usainbolt) August 21, 2018
“Искам да преодолея първото предизвикателство и да получа контракт. Искам да бъда третиран като един от играчите, а не като най-бързият мъж в света. Това е моментът да опровергая скептиците. Не ме вълнува какво споделят. Ако тялото ми е в добра форма, всичко ще е наред. Добър съм под напрежение”, добави той.

“Получихме оферти от Испания, Франция и други места, само че там би ми било по-трудно, трябваше да науча нов език. Обичам да пристигам в Австралия и го върша често”, изясни Болт за какво е избрал точно Австралия за новата си кариера.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР