Вчера бе световната премиера на новия флагман на Huawei -

...
Вчера бе световната премиера на новия флагман на Huawei -
Коментари Харесай

Huawei P20 Pro - три е повече от две

Вчера бе международната премиера на новия флагман на Huawei - P20 Pro. Моделът ще се предлага на пазара и в Lite и P20 версии. Но точно върховата притегли вниманието на почитателите на мобилните технологии. Ето ни някои от аргументите за това.

 Снимка 347860

Huawei P20 Pro

Не една, не две, а цели три камера. Това е най-новото, което Huawei ни предлага. И се надява да ни хареса. 40-мегапикселовата RGB (red, green, blue) камера, която се грижи за контраста, тук е съчетана с 8-мегапикселова телефото камера. Тя се отличава с по-дълъг фокус . Отделно от тях, само че единствено на милиметър-два, имаме 20-мегапикселова монохромна камера.

Хибридното петкратно нарастване ни дава опция за ясни и детайлни фотоси на далечни обекти без досадното размазване. Блендата на камерите подсигурява положителни фотоси при мощна осветеност и безпроблемно снимане в по-тъмна среда.

 Снимка 347861

Имаме и стабилизация на изображението, обезпечена от изкуствен интелект. Благодарение на нея към този момент нямаме потребност от триножник за основаването на отлични фотоси в нощен режим . Поне по този начин настояват от Huawei.

960 фрагмента в секунда можем да запечатаме с видеото на занимателен кадър. Именно върху тази алтернатива подчертаваха и съперниците от Samsung при представянето на S9 неотдавна.

24-мегапикселовата предна камера е изцяло в крайник със селфи манията. Настройките на всички камери, като осветяване и баланс на цветовете, се правят автоматизирано. А на нас ни остава единствено да запечатаме мига.

Публикация, споделена от 01net.com (@01net) на Мар 27, 2018 в 1:17 PDT

6,1-инчов OLED диспей, който е тъкмо копие на този на iPhone X, е друга отличителна линия на P20 Pro. На разменни начала моделът на Apple заимства двойната камера, а този на Huawei - " отхапаният " горен завършек на екрана.

Процесорът е Kirin 970, а батерията от 4000 mAh дава поръчка да не се предава елементарно пред провокации. Ако ли пък не, имаме алтернатива за бързо зареждане.

Друга отличителна линия на P20 Pro е едната цветова версия, комбинираща с корпуса на смарт телефона три преливащи се цвята - зелено, синьо и лилаво . Със сигурност това ще наклони везните при избора на нов уред за доста консуматори.

Публикация, споделена от Ahmed Ilúvatar (@ahmedroid) на Мар 28, 2018 в 4:54 PDT

Huawei P20

Още от P9, Huawei върви по пътя към цялостното рационализиране на камерата на смарт телефона. Двойната камера се завръща още по-добра при P20 , правоприемник на P10.

И тук акцентът е върху основаването на забележителни фотоси. Колаборацията с Leica този път е под формата на една 12-мегапикселова RGB и една 20-мегапикселова монохромна камера. От компанията подсигуряват подробност и бляскавост на изображенията, които ще ни накарат " да се влюбим още веднъж ".

Публикация, споделена от TMC Sauerland GmbH (@tmc_sauerland_gmbh) на Мар 28, 2018 в 2:02 PDT

Функции на камерата са същите, както при Pro версията. Основната разлика е в неналичието на трета леща, което до известна степен намалява качеството на изображенията.

Huawei P20 има много прелестен за окото и ръката дизайн. Диспелят е с величина 5,8 инча. В композиция с процесор Kirin 970 и 3400 mAh батерия , моделът заема своето място измежду апаратите от междинния клас.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР