Вчера бе даден старт на кампанията за избор на нов

...
Вчера бе даден старт на кампанията за избор на нов
Коментари Харесай

Стартира кампанията за избора на лидер на ДПС

Вчера бе даден старт на акцията за избор на нов водач на Движение за права и свободи. По съвпадане със социалистите, Движението би трябвало да дефинира кой ще го управлява през идващите години на 26 април на националната конференция. Настоящият водач Мустафа Карадайъ преди време разгласи, че не изключва конкуренция.

Най-нормално е, уставът го разрешава. Всеки член на партията е равнопоставен и може да се кандидатира, да избира, да предлага, съобщи Мустафа Карадайъ, представен от бТВ. Въпреки това, други искащи за ръководител сякаш към този момент няма.

След коледната тирада на Ахмед Доган към този момент е ясно, че промени на върха на партията този път не се чакат. А Мустафа Карадайъ е допустимо да остане единствен претендент.

В момента в цялата страна текат изборни събрания, които предлагат претенденти за водач и за членове на Централния съвет на партията.

Резки придвижвания при нас не са нужни. Господин Карадайъ се потвърди последните години като ръководител, сплоти екипа, груповото тяло работи. Аз не чакам изненади, сподели Джейхан Ибрямов.

Самият Ибрямов беше спряган за претендент за водач, само че е безапелационен, че това са единствено спекулации.

Не чакам радикални промени в курса на групировката и считам, че изборът на ново управление ще отрази тази действителност, разяснява Първан Симеонов.

Все отново, интригата се резервира до последно, споделят наблюдаващите. Защото претенденти за водач могат да се издигат даже в изборния ден.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР