Вчера Андрей Рубльов навърши 26 години, а едва ли има

...
Вчера Андрей Рубльов навърши 26 години, а едва ли има
Коментари Харесай

Григор по случай рождения ден на Рубльов: Обичам го повече от почти всички хора

Вчера Андрей Рубльов навърши 26 години, а надали има почитател на тениса, който да има неприятни усеща към руснака, който през последните сезони се утвърди като един от най-сърдечните играчи в Тура и неслучайно има доста другари измежду своите сътрудници. Световният номер 5 значително крие две персони в себе си, защото на корта е извънредно изразителен нерядко е проявявал експанзия към самия себе си, само че щом последната точка от дадения мач бъде изиграна, то той се трансформира в " един от най-хубавите хора на планетата ", както го разказа Даниил Медведев.

По случай празника на първенеца от Монте Карло, то ATP и WTA провокираха околните до него състезатели, като всеки един от тях трябваше да опише каква е повода да харесва съветския тенисист. За никого пък не беше изненада, че Григор Димитров беше измежду участниците във въпросното предизвикателство, имайки поради околните му другарски взаимоотношения с Рубльов, а ето какво показа първата ни ракета:

" Защо обичам Андрей повече от съвсем всички хора? Обичам го повече от съвсем всички хора, тъй като той прави явни своите страсти и усеща, а не ги крие. Това е нещо рядко срещано в днешни дни. Той се показва по собствен личен метод. Прави това, което усеща, реши и го прави благополучен. Изпитвам голямо удивление към него на корта, само че го почитам на едно напълно друго равнище, когато е отвън него " - признава Григор

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР