Вчера 71-годишен мъж от Илинойс, САЩ, е нападнал с нож

...
Вчера 71-годишен мъж от Илинойс, САЩ, е нападнал с нож
Коментари Харесай

Дахер Ламот: Омразата се разпространява по-бързо и от пандемия

Вчера 71-годишен мъж от Илинойс, Съединени американски щати, е нападнал с нож и умъртвил 6-годишно дете, като ранил рисково и майка му. Причината - били мюсюлмани и старецът решил да отмъщава за Израел. Детето е наръгано десетки пъти, значително пъти е изумена и майката, само че има шансове да оцелее. Малко по-късно, в Брюксел, ислямист, който се е оповестил за член на ИДИЛ, атакува безсистемно хора, съумява да простреля двама шведи, запътили се да гледат футболен мач. Причината? Същата. Отмъщение. Това написа в обществената мрежа " Facebook " анализаторът Дахер Ламот. 

" Както виждате и в двата случая жертвите са безусловно почтени хора. Омразата се популяризира по-бързо и от пандемия. Вирусът незабавно обгръща нервната система на примитивни хора, които изпадат в бяс. И се популяризира по мрежите ", написа още той.

" Едните ще подчертават единствено за първия случай, а другите - за втория. Няма ваксина за това положение. Може би единствено четене. Но и то не оказва помощ. Обезпокоително е положението на нерационалната сган, която преди време защитаваше допускането на бежански талази и защитаваха ислямистите в Сирия. Сега крещят против ислямизъм. Никога няма да седнат да разсъждават, а постоянно прочувствено ще пищят и упрекват с необятни усти, с истерични погледи и ококорени очи ще повтарят всичко, казано и направлявано от медиите и инфлуенсърите, техните апостоли на информацията и светци на вярното мислене ", разяснява още Дахер Ламот. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР