Вчера, 6 март, принц Хари взе участие в среща с

...
Вчера, 6 март, принц Хари взе участие в среща с
Коментари Харесай

Как Меган кара Хари да се чувства специален

Вчера, 6 март, принц Хари взе присъединяване в среща с представители на юношески организации в Лондон. В събитието се включиха още звезди като Никол Шерцингер и Наоми Кембъл.

Хари изнесе тирада пред стотиците присъстващи, призовавайки ги да се включват в идея със обществена и екологична устременост. Думите му провокираха бурни овации, само че не и колкото нещо друго, което се случи на сцената.
 Снимка 410592

Той извика бременната Меган Маркъл при себе си , двамата се прегърнаха и принцът съобщи на публиката " Аз съм с теб, а ние сме с вас. " А държанието и погледите на херцогинята дадоха различен ясно обръщение - тя същински се гордее със своя брачен партньор.

Появата на Маркъл бе изненадваща , тъй като не бе оповестена в програмата. Но херцогинята очевидно не е желала да пропусне речта на брачна половинка си, както и опцията да засвидетелства обичта си към него. А може би тайнствеността е от съображения за сигурност.
 Снимка 410593

Меган окуражаваше публиката да приветства нейния принц, отстъпи крачка обратно, с цел да бъде той в центъра на вниманието, а присъстващите се зарадваха колкото на него, толкоз и на нея, написа Daily Mail.

Хари се обърна към майката на бъдещото си дете и съобщи на висок глас, че тя постоянно му напомня обичан откъс от Мартин Лутър Кинг - че тъмнината не може да изгони тъмнината. Само светлината може да направи това. Омразата не може да изгони омразата. Само любовта може.
 Принц Хари, Меган Маркъл и една смешка за бременността на херцогинята
Как принц Хари се пошегува с бременността на Меган

Точно в негов жанр

Херцогът и херцогинята на Съсекс за следващ път потвърдиха, че точно любовта е тяхната най-голяма мощност . Когато са дружно, те са доста по-силни, влюбени и щастливи, а ние ги обичаме от ден на ден и повече.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР