Вчера, 10 януари, Джеф Безос обяви в профила си в

...
Вчера, 10 януари, Джеф Безос обяви в профила си в
Коментари Харесай

Заради тази жена ли се развежда Джеф Безос

Вчера, 10 януари, Джеф Безос разгласи в профила си в Twitter, че се развежда със брачната половинка си Макензи. И незабавно в главите ни изникна въпросът какво може да постави завършек на един 25-годишен брак, изключително в случай че мъжът е най-богатият човек на света. И отговорите не закъсняха.

Броени часове след оповестяването на развода, на бял свят в медиите излезе новината за тайната спекулация на Безос , която продължава към този момент няколко месеца, от пролетта на 2018 година

Мистериозната дама, превзела сърцето на към момента женения милиардер, е Лорън Санчес . Тя е някогашна тв водеща и сегашен водач на хеликоптер. Също като Джеф има брак, който от дълго време е завършил на прочувствено равнище, просто не е официално преустановен с бракоразводно дело.

 Джеф, Патрик и Лорън

Джеф, Патрик и Лорън

Красавицата е омъжена за Патрик Уайтсел, който също се познава с създателя на Amazon и даже имат общи фотоси тримата . Каква идилия просто!

Когато обектът на възприятията ти е най-богатият човек на света, сигурно не си представяме, че Джеф и Лорън са се срещали по дребни ресторантчета и са гледали изгрева край брега на морето, заобиколени единствено от романтика.

Запознати с похожденията на Безос настояват, че двамата със Санчес са имали (и явно ще имат още) много луди нощи на всевъзможни екзотични дестинации , обиколени с частния аероплан на създателя на Amazon.

 Снимка 399331

Всъщност, Джеф и Лорън се познават от много години , тъй като живеят близо един до различен - в Сиатъл. Първата им по-дълга среща е във връзка материал за малкия екран, в която хубавицата работи. А последният път, когато двамата са видяни дружно, е преди броени дни - на празненството на Amazon след премиите Златен Глобус.

Важно е въпреки всичко да се направи конкретизиране, че Джеф и Макензи Безос в действителност са създали всичко по силите си, с цел да спасят брака си. И когато са разбрали, че това е задача невъзможна и са заживели разграничени, чак тогава милиардерът е почнал своята спекулация .

 Джеф Безос, Макензи Безос и един бракоразвод след 25 години брак
Най-богатият човек в света се развежда

Джеф Безос и една разлъка за милиарди

А брачната половинка му е изцяло наясно какви ги прави и го приема като естествен процес на събитията. Дали обаче брачният партньор на Санчес също приема толкоз обикновено новината, на фона на обстоятелството, че с Джеф са си били близки, можем сами да си отговорим...
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР