ВБойко Василев се подготвял да влезе в редиците на зрелите

...
ВБойко Василев се подготвял да влезе в редиците на зрелите
Коментари Харесай

Бойко Василев дава 5 бона за инвитро

ВБойко Василев се подготвял да влезе в редиците на зрелите бащи. Водещият на „ Панорама “, който при започване на януари чукна 49 години, бил подготвен да има второ дете от актуалната си държанка Албена Колчакова.

Бойко и 12 години по-младата от него брюнетка били засечени да си вършат хормонални проучвания в известна столична лаборатория, ситуирана на пъпа на града. Двамата се появили там в ранни зори, още с отварянето, с цел да избегнат тълпите от пациенти и да не рискуват Василев да бъде разпознат, писа „ Ретро “.

Посещението в медицинския център било първа стъпка, с която двойката трябвало да тръгне по дългия път на инвитро процедурите. Тъй като от известно време насам журналистът и половинката му опитвали тя да зачене по натурален път, само че положителната новина по този начин и не ги сполитала, след сериозен диалог мистър „ Панорама “ и обичаната му взели решение да опитат и посредством изкуствено оплождане.

Процедурата щяла да бъде финансирана напълно от джоба на Бойко, който бил подготвен да даде всичко единствено с цел да стане баща за повторно. Един опит възлиза на към 5 000 лв.. Толкова са нужни за всеки идващ път, в случай че първият се окаже несполучлив.

Водещият и новата му възлюбена Албена, редакторка в Българска национална телевизия, се залюбили още през 2016 година, а малко по-късно заживели и под един покрив. Мисълта за женитба също по никакъв начин не им била непозната, само че в този момент наблягали на работата за общ правоприемник.

Василев и някогашната му жена се разделиха с гръм и тропот преди 2 години, като тогава се заприказва, че невярност от нейна страна е довела до фиаското посред им.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР