Вбитка за баланс и изометрия на Арената на Игри на

...
Вбитка за баланс и изометрия на Арената на Игри на
Коментари Харесай

Илиян след Игри на волята: С Мани вече сме неразделни!

Вбитка за баланс и изометрия на Арената на " Игри на волята: България " в последния епизод се изправиха Илиян, Цветан, Генчо и Георги.

Първата игра се оказа съдбоносна и коства мястото на един от тях в надпреварата. Георги показва отлична централизация и се задържа най-дълго върху тънката 5-сантиметрова лента, като си завоюва преимущество за идната борба, до момента в който Илиян се изпусна първи и сподели “сбогом ” на останалите играчи и рисковото риалити.

" Без разклащането на Цецо имах късмет да заставам повече. С Мани и Фейгин имаме незавършена работа, а точно раздробяване на племето. Надявам се да се активизират и да изпълнят проекта ни до дъно ”, показа Илиян за тактиката, минути след борбата, в която изгуби баланс, откакто Цветан съзнателно го саботира.

Двамата съотборници размениха извънредно остри реплики, а преди да напусне Арената, Илиян даже опита да убеди Генчо да се съюзи с околните му девойки след сливането на племената.

А ето какво описа Илиян особено за Vbox7:

Успяхте ли да изясните връзките си с Цветан?

В последна сметка с Цветан успяхме да си оправим връзките, тъй като аз до ден сегашен не преставам да настоявам, че той е добър човек, само че беше под неприятното въздействие на Вики.

Виждате ли се с Мани в Англия?

С Мани сме неразделни даже и в Англия. Много се веселя, че има някого, който всичко изпуска в България  и е дружно тук с мен и по този начин може да гледаме дружно епизодите и да имаме същото прекарване, което имат и другите участници сега в София.

Беше ли манипулиран от Мани?

Със сигурност не бях манипулиран от Мани. Ние взимахме всяко едно решение дружно, само че очевидно в очите на другите нещата са изглеждали по друг метод.

В обществените мрежи пишат, че с Мани сте гаджета. Така ли е?

Явно пристигна времето да приключа всички спекулации дали сме дружно с Мани – не, не сме. Но не е загадка за никого какъв брой сме близки имайки поради нещата, които сме претърпели дружно.

Какво феновете не схванаха за теб?

Това, което феновете не схванаха за мен е, че аз твърдо стоя зад моите хора, както в играта, по този начин и в  живота. Просто не ми се отдаде късмет да защитя някого от моите хора. В множеството пъти аз бях в обстановката някой мен да ме покрива или да ме избавя.

Кое ти беше най-трудно в Игрите?

В „ Игри на волята “ за мен по-сложната част е обществената игра надлежно връзките с някои хора от племето бяха доста сложни, само че все пак успяхме да се стиковаме на арената.

Съществува ли " Проклятието на Резиденцията "?

„ Проклятието на Резиденцията “ не бих споделил, че съществува, тъй като персонално на мен не ми подейства отрицателно, както може би на някои хора. Но дръзвам да настоявам, че има проклинание на синьото племе.

Какво е проклятието на „ синьото племе “?

Проклятието на синьото племе е това д абъдат най-малко две седмици поредно на реката, ние направихме връх ти седмици една след друга.

Как приемаш рецензията, че си бил " чехльо "?

Коментарите на другата коалиция, че съм „ чехльо “ единствено ме забавляват. Общо взето   не съм направил нещо, е което да предизвиквам такива мисли у тях, само че всеки си има глава на раменете.

Как се приготви за " Игри на волята "?

Относно физическата ми подготовка за „ Игри на волята “ не направих кой знае какви промени в подготвителния си режим. Започнах да плавам малко по- постоянно. Аз нормално плувах към един два пъти и ги усилих на четири,пет, като прибавих и една две функционални тренировки в седмицата.

Би ли взел участие в друго риалити предаване?
Разбира се, че бих пробвал в друго риалити предаване и сигурно бих взел участие отново в „ Игри на волята “ в случай че имам такава опция.

Как оценяваш присъединяване си в Игрите?

Участието си в „ Игри на волята “ оценям може би 7 – 8 от 10, все пак не скърбя за нищо, което направих. Пак бих играл по този метод, само че в този момент като си виждам играта има някакви неща, които мога да изпипам за идващия път.

В кое беше най-силен и в кое най-слаб?

Най-силен бях в плуването, по тази причина и водните борби ми бяха обичани. Най-слаб се усещах в единоборствата, макар че на две от борбите взимах точки, които бяха непредвидени както за мен, по този начин и за племето

Как ти се отразява славата сега?

Тази бърза популярност сега, която всички придобиваме сега не би трябвало да причина да се взимаме доста на съществено. С бърза популярност всеки може. Не би трябвало да се възгордяваме, при мен персонално нищо не се е трансформирало в метода ми на живот.

Твоят любимец за продобиване в " Игри на волята "?

Фаворитът ми за продобиване на „ Игри на волята “ е Джаферович. Много мощна жена и доста добре играе както на арената, по този начин и отвън нея.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР