Възстановяването на АЕЦ Белене“ е един от възможните варианти България

...
Възстановяването на АЕЦ Белене“ е един от възможните варианти България
Коментари Харесай

След срещата Путин-Борисов: Проф. Михаил Константинов обяви кое ще избегне енергийна катастрофа след 10 години за България!

Възстановяването на АЕЦ „ Белене “ е един от вероятните разновидности България да избегне енергийна злополука след 10 години. Това сподели пред „ Фокус “ проф. Михаил Константинов, разяснявайки срещата сред премиера Бойко Борисов и президента на Русия Владимир Путин.

По думите му, оценката след срещата на високо равнище е добра по шестобалната система. " Направата на входна точка у нас от строящия се „ Турски поток “ за зареждането на газовия хъб „ Балкан “ ще ускори газовата взаимозависимост на страната ни към Русия ", акцентира Константинов.

Според него, с цел да може Европа да не бъде подвластна от Русия или Съединени американски щати, би трябвало да предприеме две съществени стъпки. „ Да стартира да понижава електропотреблението и да стартира построяването на мощна европейска войска. Ако не направи тези две неща, ще я създадат на кашмер, както се споделя, и ще бъде подхвърляна във всяко едно отношение. Между другото на европейците стартират към този момент да им увират главите – приказва се за тотална отбрана на границите и за обща европейска войска “, сподели още той.

Проф. Михаил Константинов добави, че е извънредно време българската външна политика да звучи единно. Според него за задачата президентската и изпълнителната власт би трябвало да работят в синхрон. " Така или другояче, в Европейски Съюз към този момент имаме преимуществата в връзките с Русия и Турция ", разясни професорът. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР