Възстановява се движението по бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” в

...
Възстановява се движението по бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” в
Коментари Харесай

Възстановяват маршрутите на автобуси №11 и 213 в София

Възстановява се придвижването по бул. „ Евлоги и Христо Георгиеви” в региона на метростанция „ Театрална” в посока автостанция „ Гео Милев”, ж.к. „ Младост” 4 и ж.к. „ Дружба” 2.
Шеги в мрежата за огромните паркоместа на " Патриарха ": #Хубаво е, само че не е готово С този хаштаг стотици консуматори означиха финала на следващия ремонт в София
От 4:30 ч. на 5 декември се възвръщат маршрутите на автобусни линии №11, 213 и 404, оповестяват от ЦГМ на уеб страницата sofiatraffic.bg.

Автобусите от линии №11 и 404 ще се движат от бул. „ Ген. Данаил Николаев “ надясно по ул. „ Силистра “, надясно по западното пътно платно на бул. „ Евлоги и Христо Георгиеви “ и наляво по бул. „ Мадрид “ по маршрутите. В противоположна посока маршрутите не са променяни.
Започват тестванията на влаковете за третия лъч на метрото Кметът на София Йорданка Фандъкова ще ревизира напредъка на построяването на третата линия
Автобусите от линия № 213 ще се движат от бул. „ Ген. Данаил Николаев “ надясно по ул. „ Силистра “, надясно по западното пътно платно на бул. „ Евлоги и Христо Георгиеви “ и напряко след бул. „ Мадрид “ по маршрута. В противоположна посока маршрутът не е променян.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР