Възстановиха движението посока София по автомагистрала Тракия в 18:00 часа.

...
Възстановиха движението посока София по автомагистрала Тракия в 18:00 часа.
Коментари Харесай

Пламнала кола временно затрудни движението при тунел Траянови врата

Възстановиха придвижването посока София по автомагистрала " Тракия " в 18:00 часа. Инцидентът бе в региона на " Траянови врата ", където по-рано лек автомобил се възпламени заради техническа нередовност. Огънят бе погасен от пожарен автомобил, пътят - обезопасен, осведомиха от Министерство на вътрешните работи.

Запалил се автомобил краткотрайно затрудни придвижването на автомагистрала " Тракия " в региона на тунела " Траянови врата ", оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Няма потърпевши, повода е техническа нередовност в лек автомобил, който се е запалил, придвижването към София краткотрайно е спряно, прецизираха от полицията.

Сигналът е получен към 17.20 часа. Информацията е за пламнал автомобил на автомагистрала " Тракия " в региона на тунела " Траянови врата ", на територията на ОДМВР-Пазарджик, посока София.

Движението краткотрайно е спряно в посока София до погасяването на пожара в леката кола и обезопасяването на пътя.

Минути по-късно, в региона на 255-я километър на Автомагистрала " Тракия, на територията на Сливен, лек автомобил е аварирал, в него леко се е блъснал различен автомобил. Няма потърпевши, двата автомобила са в спешната лента и не затрудняват придвижването.

По-рано, в различен сектор от Автомагистрала " Тракия " - при 297-мия километър, на територията на ОДМВР-Ямбол, лидерка на лек автомобил е аварирала без да засегне различен автомобил. Шофьорката е откарана за оказване на здравна помощ. Пострадалият автомобил е основал усложнение в напредването в посока София.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР