Възрастна жена от Китай изумила близките си и дори самата

...
Възрастна жена от Китай изумила близките си и дори самата
Коментари Харесай

Възрастна китайка роди каменно бебе

Възрастна жена от Китай изумила околните си и даже самата себе си, откакто се сдобила с каменно бебе, предават западни медии.

През далечната 1948 година Хуанг Йиджун от Южен Китай заченала, само че за жал плодът не могъл да оцелее. Въпреки това той останал в тялото на дамата и се наложило да бъде отхвърлен по действен път.

Медицинските експерти декларирали на нещастната майка, че ще би трябвало да даде 100 юана, с цел да се извърши интервенцията. Жената била много обезпокоена, само че се замислила, че сумата е прекомерно огромна и напуснала болничното заведение, без да се подложи на хирургическата намеса.

Това бяха доста пари. Такава сума фамилията ми можеше да изкара единствено след няколко години - споделя китайката.

Така мъртвият плод останал в тялото на дамата и тя траяла живота си както досега. Десетилетия по-късно обаче през 2009 година ненадейно мъртвото отроче решило да подсети за себе си. 92-годишната бабичка почнала да усеща мощни болки в корема. След като те по този начин и не отшумели, тя най-сетне се съгласила да посети доктор.

Медицинският експерт в началото отдал болезнеността в коремната област на присъщите болести, които се срещат при възрастните пациенти. След извършено проучване обаче той разкрил, че става дума за надалеч по-необичаен здравословен проблем.

Направо не мога да допускам какво открих. Аз имам 40-годишен стаж зад тила си, само че с сходен свръхестествен случай се сблъсквам за първи път, разгорещено споделя Д-р Лиу Анбин, който пръв научил за казуса на Хуанг Йиджун.

Изключително усещане от явлението били и лекарите от Акушерство и гинекология. Специалистите изясняват, че когато виталните функционалности на плода са прекратени, до момента в който той е още утробата на майката, с времето плътта се разпада и тялото се освобождава от него. Незнайно за какво обаче при Хуанг Йиджун не се е случило.

Д-р Анбин и сътрудниците му подложили старата жена на редица проучвания, с цел да се оправят със характерния случай по-възможно най-адекватния метод. В последна сметка те решили, че казусът може да се реши единствено благодарение на интервенция.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР