Възрастна жена от Дупница обгоря, докато вари буркани със зимнина.

...
Възрастна жена от Дупница обгоря, докато вари буркани със зимнина.
Коментари Харесай

Жена обгоря, докато вари компоти, от искрите избухна пожар

Възрастна жена от Дупница обгоря, до момента в който вари буркани със зимнина. Има възможност разразилият се пожар в местността Кършия край града да е тръгнал точно от огнището на 77-г. Елена Николова, написа struma.bg.

Жената живее в по този начин наречената Айдарска махала, която се намира до индустриалната зона в града. Докато изварявала буркани на огнище в двора, искра възпламенила сухата трева в близост. Елена Николова се пробвала да го загаси с вода от чешмата. Пълнила кофи и ги хвърляла против огъня, само че не съумяла да го потуши. Огнените езици обгорили ръцете и краката на старата жена. Тя е докарана с персонален транспорт в Спешен център – Дупница към 20,30 ч. завчера. Раните от изгаряния са обработени от дежурен хирург и Елена Николова се прибрала у дома.

От Спешен център – Дупница оповестиха, че изгарянията на крайниците й не били дълбоки и по тази причина е изпратена на лекуване у дома, само че ще идва в хирургията на общинската болница през два дни на инспекция и в случай че не се усъвършенства, ще бъде изпратена за лекуване в клиниката по изгаряния в София.

В четвъртък вилняха три пожара в Дупнишко – в местността Кършия, където живее и потърпевшата Е. Николова, сметището край Дупница и землището на с. Крайници, наоколо до пътя за Самоков.

И за трите пожара са формирани досъдебни производства против незнаен причинител. По случаите работят от пожарната в Дупница и дознатели от РУП.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР