Възрастна жена беше влачена по земята“ от двама излезли извън

...
Възрастна жена беше влачена по земята“ от двама излезли извън
Коментари Харесай

Двама хулигани XL се блъскат през оградата и влачат баба по земята, преди да убият кучето й

Възрастна жена беше „ влачена по земята “ от двама излезли отвън надзор XL хулигани, преди да убият обичаното й куче на разходка

Две от кучетата се вкопчиха в 70-годишната жена и нападнаха домашния й любим при злокобен случай. Фреда Джоунс беше „ разтърсена “ и „ обвиняваше себе си “ след ужасяващата офанзива, до момента в който разхождаше Гинес, двегодишен минишнауцер в неделя.

Брадли Уорд описа по какъв начин баба му е била „ влачена по пода “, преди фамилното куче да бъде нападнато. Това остави дамата с пострадване на китката.

27-годишният Брадли сподели: „ Тя разхождаше Гинес към 10 сутринта, както прави всяка заран. Тя чу мощен лай от един от околните парцели, преди да мощен тропот видя по какъв начин едно от кучетата се промъкна през ограда, а другото го последва. Тя беше влачена по пода и в този миг беше изцяло безпомощна. "

Той сподели, че комшия се втурнал на улицата след чул паниката и описал по какъв начин мъжът се е " борил " с кучето, с цел да избави Фреда. Въпреки че беше „ огромно и мощно момче “, той...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР